Klímaszkeptikusok

Klímaszkeptikusok

Hogyan alkalmazkodjunk a növekvő népesség és a klímaváltozás kihívásaihoz?

2014. szeptember 26. - Klímaszkeptikusok

 Vízcsúcs Budapesten.
Víz Világtalálkozó magyar előkészítői szakmai tévedésben vannak!
Azt állítják, hogy az árvíz és az aszály katasztrófa!
Árvíz és az aszály sem katasztrófa!

A maximális árvízhozamok hidrológiai és hidraulikai módszerekkel egyaránt kiszámíthatók. Ezeket a módszereket a vízügyesek már a hetvenes évek során kidolgozták. A rendszerváltó politikai elit a vizeseket lefasisztázták, lekommunistázták. Az elmúlt két évben a Kormány megszüntette az egységes hazai vízkutatást.

Az aszály ellen is van orvosság az: öntözés és még sok más például agrotechnikai módszerek alkalmazása.

Magyarországon, amelynek közepén a Tisza-Duna köze, a Homokhátság sivatagosodik, jobban tennék az illetékesek, ha saját házunk táján tennének rendet és nem csak a globális problémák felvállalásával terelnék el a lényegről a magyar közvélemény figyelmét.

Részlet a Világcsúcs hazai szervezőinek az összeállításából:
Hogyan alkalmazkodjunk a növekvő népesség és a klímaváltozás kihívásaihoz? Hogyan találjuk meg a komplex megoldásokat a vízszennyezés megelőzésére, a talaj és felszín alatti vizek védelmére, élelmezésbiztonságra, az emberi eredetű és természeti katasztrófák elleni védekezésre, köztük az árvizekre és aszályokra? Szükséges-e még több vizet tárolni vészhelyzetek esetére? Hogyan tehető az újrahasznosítás a gazdaság részévé?

Forrás:  http://realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3337

 

A bejegyzés trackback címe:

https://klimaszkeptikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr336733467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása